Skip to content

Stages

Zoek jij een stageplek bij een bedrijf in de verspanende techniek, dan zit je op de juiste site en bij het juiste bedrijf in de Achterhoek!

Bij Industrial parts te Booy BV draait het om mensen. Want deskundig en professioneel CNC draaien en frezen begint met de juiste techneuten op de juiste plek!

MBO

Wij bieden stagemogelijkheden voor studenten met onder andere de volgende studierichting:
We hebben diverse mogelijkheden voor stageplekken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stageplek bij de afdeling Productie op het gebied van CNC draaien en frezen. Of een stageplek bij de collega’s van Werkvoorbereiding Tooling waar je aan de slag gaat met het voorbereiden van gereedschappen voor alle machines. Ook hebben we een interessante stageplek op onze afdeling Technische Dienst waar je meeloopt met onze TD Monteur en meekijkt bij het onderhouden en repareren van ons machinepark.

VMBO

Voor VMBO’ers zien wij uiteraard ook kansen en mogelijkheden voor een interessante (snuffel)stage vanuit school. Wie weet ga jij na het behalen van jouw VMBO-diploma wel een BBL-traject starten waarbij je gaat werken en leren tegelijk. Kom langs, maak kennis met ons bedrijf, loop een snuffelstage en kijk naar jouw mogelijkheden bij onze organisatie!

Erkend Leerbedrijf

Industrial parts te Booy BV is een erkend leerbedrijf. Wij zorgen voor een goede begeleiding en laten jou niet aan je lot over als je bij ons stage komt lopen. Je wordt gekoppeld aan een praktijkopleider en tevens begeleid door onze collega’s die staan te popelen om hun kennis en kunde over te dragen aan jou.

Wil jij bij ons aan de slag en starten met een stage?

Neem met ons contact op via 0314-661514 voor meer informatie en het maken van een rondleiding. Mailen mag uiteraard ook: hrm@tebooy.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!